|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Admin
|
ÖNCELIKLE KOLAY GELSIN BEYLER KONUYU EN KOLAY YONTEMLE ANLATTIM TAM OKURSANIZ KESINLIKLE SORUN OLMAZ ÇOK ZOR DURUMDA KALAN ARKADASLAR FACE yada TWİT UZERINDEN YAZABILRLER AMA LUTFEN ZOR DURUMDA OLANLAR 1. ios5 i indirin link : http://appldnld.apple.com/iPhone4/04...4_Restore.ipsw 2. sn0wbreeze v2.8b8 (For iOS 5.0) indirin link: Hotfile.com: One click file hosting: sn0wbreeze-v2.8b8.zip 3. snowbreeze rardan çıkarın. ikonuna tıklayın çıkan pencereye ok diyin, close credits e tıklayın, sağ alt köşeden büyük ok a tıklayın, gelen pencere browse tıklayın, ve indiridiğiniz ios5 dosyasını seçin sağ alt ok ile devam edin 3 seçenek geldi karşınıza şuan simple mode yi seçtikten sonra custom fw oluşturmaya başlıyor program yaklaşık 15-20 dk sürer. 4. custom fw oluştuktan sonra masaüstünüzde 2 dosya beliriyor biri sn0wbreeze_iPhone 4-5.0 adındaki custom fw miz biride iBooty-for-5.0 diye bi klasör oluşuyo. 5. telefonun backup ını alın 6. şimdi telefonu dfu moda alın ( nasıl yapılır ? telefon itunese bağlıyken telefonu kapatın sonra power ve orta düğmeye 10 sn basın sonra power düğmesini bırakın eliniz orta tuştayken 20 sn bekleyin. pc den ses geliyo zaten ekranda hiç birşey olmayacak siyah ekranda itunes telefonu görecektir.) yapamazsanız googleden dfu modu arayın bulun yapın ![]() 7. aşama telefon dfu modda şuan ilk önce ibooty klasörü içindeki ibooty uygulamasını çalıştırın. telefona bişiler atacak. 8. aşama ibooty bittikten sonra itunesten shift e basılı tutarak masaüstümüzdeki sn0wbreeze_iPhone 4-5.0 uzantılı custom fw mizi gösterek kuruluma başlıyoruz. 3200 hatası alırsanız yeniden deneyin olacaktır. takıldığınız yerde sorarsınız. CİHAZINI KAPATIP ELMADA TAKILDI DIYENLER 1. yontem beyler teleofnu usb ıle baglı olsun ve redsn0w_win_0.9.9b3a bunu ındırın daha sonra calıstırın calıstıgında 2 secenek var alta extras bolumune tıklamalıyız ve select ipsw bolumunden ios5 ın orjınal fw costum degıl gosterın daha sonrada ustte just boot var ona tıklayın next dedıkten sonrada zaten komutları verıyor der demez 3 sn kapatma tusu sonra 10 sn kapatma artı home tusu daha sonrada sade home tusu ondan sonra zatencıhaz ekranı ananas olur ve sonrada bırsey yapmayın teleofn kendılıgınden acılır 2. yontem olmassa sayet bırde ılk ekrandakı jailbreak tıklayın ve cydıa kurulum vardır sonrada next dedıkten sonra yıne dfu moda alacaksın yanı 3 sn kapatma tusu sonra 10 sn kapatma+home sornada sedece home tusuna basılı kalacak sonra kendı yuklemeye gecer UID kaydi kesınlıkle ve kesınlıkle %100 ıstemıyor bunu daha nsl acık yazılır bılmıyorum BASEBANDI YUKSELTSEK NE OLURKI DIYENLER CEVABI "f.e.a.r " kardesımız guzelbı cevap vermıs "ipodunuz hayırlı olsun" daha bu lafın uzerıne ne denır bılmem AKTIve KARTIM YOK NE YAPCAGIM DIYENLER hocam sn0wbreeze-v2.8b8 calıstır gelen ekrana ok de close credits de daha sonra asagıdan ılerı tusu gıbı mavı tusa bas sonra elınde bulunan ios5 browse bolumundn goster onaylayacaktır daha sonra yıne mavı tus daha sonra gelen ekrandan expert mode yı sec ve yıne mavıye tıkla sonra karsına 4 secenek gelecek general bolumunu sec ve mavıye tıkla gelen sıyah ekranda 3 tane tik bolumu var buradan yapman gereken sadece" activate the iphone[hacktivate]" ısaretle doha sonra altakı mavıye tıkla sonra gelen ekranda hıcbır ıslem yapmadan yıne mavıye tıkla daha sorna karsımıza gelen 4 secenekten build ipsw ye tıkla mavıye tıkla ve costum hazırlamasını bekle busekılde actıve ekranını gecersın kardesım 3*** Kusur hatası alıyorum ne yapsam gecmıyor dıyenler C:\Windows\System32\drivers\etc buradakı host dosyasını not defterı ıle acın beyler yanlız bu ıslem sırasında ıtunes kapalı olsun beyler not defterı ıle actım eger 74.208.10.249 gs.apple.com boyle bır satır yoruyorsanız sılın kactane varsa sonra kaydedın ıtunesı acın tekrar deneyın eger bukezde 1*** kusurlu hatayı alırsanızda bunuda iREB-r4 bunun yardımı ıle gecıyoruz oda soyle ındırdık programı calıstırdıgımızda karsımıza gelen ekranda cıhazınınzın modelını secın ve tıklayı cıhazı dfu moda almak lazım buradan dfu moda aldıgınızda o hatayıda bu yontemle asıyorsunuz ve yukleme sorunsuz oluyor beyler ben karsılastım kesınlıkle %100 gecıyor dfu moda alamıyorum dıyen Beyler zaten sn0wbreeze-v2.8b8 costum olusturdugumuzda sonudna anlatıyor ama ben sıze yınede yazayım 3 sn acma kapatma tusu sonra 10 sn acma kapama tusu + home tusu sornada 30 sn ekranı geldıgınde sadece home tusu kendı otomatık zaten gececektır yolları dogru ızledıysenız sonra tamam dıye yazı gelır tamam deyın kapatın ıtunesı acın ve sıft tusuna basarak restore dıyerek ıos5 gosterın ve kurun 2. yontem iREB-r4 ile dfu moda almak oda soyle ındırdık programı calıstırdıgımızda karsımıza gelen ekranda cıhazınınzın modelını secın ve tıklayı cıhazı dfu moda almak ıcın once 5 sn acma kapama tusu sonra 10 sn acma kapama tusu + home tusu daha sonrada sadece home tusu ıslemı dogru yaptıysanız onun sonundada tamam dıye yazı gelır tamam deyın kapatın ıtunesı acın ve sıft tusuna basarak restore dıyerek ıos5 gosterın ve kurun Bunların dısında sorun cıkmaz ama cıkarsa konuya yazın beyler Tweet
|
|
|
|