|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Admin
|
iOS5 3200 hatası alan arkadaşlar öncelikle itunes'i yönetici olarak açsın. Sonra telefonunuzu bilgisayarda bağlı olduğu usb girişinden çıkartıp diğer usb girişlerinde deneyin. Ben ön taraftan arka tarafa taktım anında yüklemeye başladı ve hata vermedi. 3... hataları server hatalarıdır. Apple serverlarına fazla yüklenme olduğu için bu hataları alıyoruz. Sakin olmanızı diliyorum. Tweet
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Admin
|
Cihazım 4.3.3 Jailbreak'liydi. İlk iTunes'tan direk yeni versiyona yüklemek istediğimde hata verdi ve sonra aşağıdaki yazdıklarımı yaparak çok kolay bir şekilde ikinci yüklememde sorunsuz şekilde kuruldu. Öncelikle C:\Windows\System32\drivers\etc buradakı host dosyasını note pad ile açın en alt sıralarda bulunan 74.208.10.249 gs.apple.com ip adreslerini ve benzerlerini silin (Bunu yapmamızın sebebi iPhonu apple serverlarından doğrulama yapmak istemesi) sonra iTunes'u yönetici olarak çalıştır deyin cihazı her zaman kullandığınız değilde başka bir usb'ye bağlayın sonra cihazın kapama tuşu ile beraber home tuşuna basın cihaz kapandığında kapama tuşunu bırakın home tuşuna basmaya devam edin alttan windows yeni donanım yükleniyor dediğinde iTunes'da iphone olarak görünecek ve sonra iTunes'dan shift + iphone geri yükle basın ve açılan pencereden ios 5 ipsw dosyasını gösterin ve sonra kurulmasını bekleyin hatasız şekilde yüklüyor ve sonunda iPhonunuz fabrika ayarlarına geri döndürüldü diyerek ios 5 yüklenmiş bir şekilde açılıyor yalnız önemli nokta cihazdaki jailbreakli tüm uygulamalar uçuyor bilginize rehber, fotoğraflar ve mesajlar aynen duruyor Burdan kilit aça basıp pin kodunu giriyoruz. Kullanmak istediğimiz dili seçiyoruz. Ülkemizi seçiyoruz. Burdan konum servislerini açabilir, yada kapalı şekilde tutabilirsiniz. Yeni bir iPhone olarak kullanabilir İTunes'dan geri yükleyebilir yada iCloud servisinden geri yükleme yapabilirsiniz. ![]() Tweet
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Paylaşımsız Üye
|
Alıntı:
Tweet