|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Admin
|
Arkadaslar, Aşağıdaki linkden Avrupada ki bazı operatörler ve 11/04 tarih itibariyle USA AT&T tarafından kilitli iphone ların FACTORY UNLOCK listesine ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz... allGSMunlock - Services Cihazınızın hangi ülkeden ve operatörden kilitli olduğunu bilmiyorsanız veya emin değilseniz operator detector'u kullanabilirsiniz. Yapmanız gerekenler: -allgsmunlock.com a üye olmanız -forumallgsmunlock.com ayrı üyelik gerektirir -paypal hesabı oluşturmanız (en kolay ve güvenli ödeme şekli) -cihazınızın listedeki kredi tutarını hesabınıza transfer etmeniz... -ücretlendirme 1kredi= 1euro, 1.35usd veya 0,86ingiliz sterlini -ödemelerinizi forumda belirtilen tutarlar kadar yapmanız gerekmemektedir,istediğiniz kadar kredi transfer edebilirsiniz. -ödemelerinizi Atrix Jameson a yapmanızı tavsiye ederim (şuana kadar burda işlem yapan arkadaşlar ve ben ödemeleri AtrixJ ye yaptık). Atrix J iletişim ve paypal bilgilerine allgsmunlock.com resellers bölümden ulaşabilirsiniz. DİKKAT -Paypal hesabına bağlayacağınız kredi kartı visa veya american express olmasına dikkat edin. -Paypal ile hesabınıza kredi transfer ederken mesaj kısmına mutlaka kullanıcı adınızı yazın. -transfer masrafı %5 e yakındır. -10(euro)kredi ve daha az transfer için 1(eur)kredi -- 50 ve 70(eur)kredi için 3(eur)kredi -- 90(eur)kredi için 4(eur)kredi -- 100(eur)kredi için 5(eur)kredi KESİLMEKTEDİR, (bunlar benim denediklerim) UNLOCK Talimatı (forum.allgsmunlock.com dan alıntıdır) -iTUNES in en son versiyonunu yükleyin. -telefonunuzun resmi iTUNES ile en son versiyona güncellendiğinden emin olun. -telefonunuzu iTUNES e bağlayın kabul edilmeyen simcard ile. -iTUNES telefonu algılayana kadar bekleyin. -şimdi telefon bağlantısını kesin ve 10 saniye sonra tekrar bağlayın. -telefon kilidi açıldı. note: bu ömür boyu unlock çözümüdür... telefonunuz daima kilitsiz olacaktır, telefonunuzu her yeni firmware e güncelledikden sonra bile. Şayet telefonunuzu iTUNES e bağladığınızda sim kart yok diyorsa, bu durumda telefonunuzun desteklediği sim kartı koymalısınız daha sonra iTUNES e bağlayın, telefon birkez synchronize edildikden sonra bağlantıyı kesin ve desteklenmeyen (kendi kartınız) sim kart koyun ve yukarıdaki prosedürü takip edin. (forum.allgsmunlock.com dan alıntıdır) Konunun 2. sayfasında @Perseus1 in hazırladığı 'üyeliklerin' resimli anlatımını bulabilirsiniz. Lütfen İşlem, Sonuç, Soru ve Sorunlarınızı burada paylaşalım. Teşekkürler 1)ilk önce resimdeki işlemi yapıyoruz. 2)Para Gnderme, Para Aktarma, Mağaza Hesabı - PayPal Trkiye'de - PayPal adresine giriyoruz ve aşağıdaki işlemleri yapıyoruz. 3)tekrar www.allgsmunlock.com a giriyoruz ve aşağıdaki işlemleri takip ediyoruz ![]() Tweet
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Admin
|
Alıntı:
Sim kart yuvasına kart ile beraber takılır. Tweet
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Paylaşımsız Üye
|
Arkdaşalar sonuç olarak amerikadan kontratsız alınmış At&t kilitli iphone4 için unlock yok mu? aşağıdaki yazıdan sanki var gibi anlamıştım. sonra da yok yazılmış. Hangisi doğru? Aşağıdaki linkden Avrupada ki bazı operatörler ve 11/04 tarih itibariyle USA AT&T tarafından kilitli iphone ların FACTORY UNLOCK listesine ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz... Tweet
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Admin
|
Alıntı:
Tahminim önümüzdeki aylarda at&t sim kilitleri kaldırmaya başlayacaktır.Beklemedeyiz. allGSMunlock sitesinden unlocked işlemi yapılabiliyor fakat 120 kredi yani 120 euro ücret talep ediliyor.Ücret çok fazla ve beklemek lazım diyorum fiyatlar at&t açıklaması sonrası düşecektir. Site gerçekten işlemi yapıyormu derseniz evet yapıyor birçok forumda açtıran arkadaşlar var. Tweet
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Paylaşımsız Üye
|
at&t Factory Unlock şu an mümkün 180 usd den Factory Unlock yapıyorum Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez telefonlarımız : 0533 205 50 92 Bordum Telekom Ömer Tekin Tweet
|
|
|
|